3e Pistoncup offroad 2016

buggiesIn het weekend van 10-11 september 2016 werd de 3e en laatste offroad pistoncup 2016 gereden. Op zaterdag fantastisch weer met 26 graden, zondag ochtend was het nog nat maar stipt om 10:00 bij de start van de kwalificatie’s stopt het met regenen en droogt het kunstgras snel op. Helaas dit weekend maar 1 bigscale inschrijving maar wel 25 buggy elektro rijders, dus het was gezellig druk.

Met 3 kwalificatie heats was er tijd genoeg om wat te sleutelen, te drinkfinale_stellingen en weer te rijden, al kwamen sommige erachter dat dat tekort was, dat 3 auto’s onderhouden een hoop tijd vergt. Tussen de kwalificatie’s werden de broodjes hamburger/worst en shoarma met liefde gemaakt door Ralf die hiervoor zijn laatste kwalificatieheat opgaf. Ralf stond desondanks toch op pole in de A finale.

Na de kwalificatie’s werd iedereen ingedeeld in zijn finale, de a-b of c finale en dat het spannend was in de A finale is wel te zien in de spanning in de foto.

Alle finale’s werden 3 keer gereden, in de A finale zat de top 3 elke keer binnen 10 seconden en het was mooi om te zien dat het zo dicht bij elkaar zat. Oscar Koot won 2 x de A finale en won hierdoor de pistoncup. Michael van Dijk won de laatste finale. Jasper wist de eerste 2 finale’s als 2e te finishen en eindigde hierdoor als 3e.

buggy-a-finale

In de B finale was het Ches Piloo die won voor Bas van Daalen en Jos Remmerde.

buggy-b-finaleDe C finale werd gewonnen door Tom Mutsears, gevolgd door Peter de Jong en Paul de Heus.

buggy-c-finale

Overall Winnaar van de PistonCup offroad Buggy 2016 werd hierdoor Oscar Koot.

buggy_2016_winner

 

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑