Laatste Summer Evening Cup F1 2016 is ook gereden

MichaelF1Zo, de laatste SEC F1 zit er ook op. Met mooi weer en vroeg donker waren de pauzes tussen de kwalificatie en finales kort maar waren we wel op tijd klaar voordat het echt donker werd. Met 8 rijders was het voor een F1 avond redelijk gevuld en konden we toch 2 finales rijden wat moeilijk was als er 20 man was gekomen. Michael van Dijk en Daan Schuring waren een klasse apart, vooral Daan zette een kwalificatie tijd neer waar niemand aan kon tippen. In de finale’s zat Michael wat dichter bij Daan en kon ook 1 finale winnen, Daan won de eerste finale. Daan en Michael hadden samen deze dag een gelijk aantal punten (395).

Michael wint hiermee de SEC F1 2016 en kan alvast een bocht gaan uitzoeken om zijn naam op te zetten.

De stand in het kampioenschap staat hier: http://www.myrcm.ch/myrcm/championship/en/4204

 

 

F1sec2016

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑