Raco algemeen

Welkom bij de Raco2000

De Raco is een modelrace club met 2 permanente circuits. Er is een onroad circuit (asfalt) waar met 1:12 tot 1:5 (bigscale) schalen gereden kan worden.

Er is ook een offroad circuit met diverse jumps en een wallride voor het betere offroad werk. Ook hier kan met diverse schalen gereden worden alhoewel 1:10 de kleinste klasse is waar hier goed mee gereden kan worden.

Beide circuits liggen op hetzelfde terrein, op onderstaande foto zie je het onroad circuit aan de rechterkant en het offroad circuit aan de linkerkant. Ertussen is nog een cirkel dat gebruikt wordt voor lijnvliegen.

Beide circuits hebben een vaste rijderstelling waar de rijders van een verhoogde plek het circuit kunnen overzien, ook zijn er vaste sleuteltafels waar je aan je auto kan sleutelen en accu’s opgeladen kunnen worden. Er is op elk circuit ruimte genoeg om alle rijders een sleutelplek te geven, het meebrengen van een eigen tafel is niet nodig.

Beide circuit hebben in de sleutelruimte een compressor om je auto schoon te spuiten en elektriciteit. Tijdens de wedstrijden is de kantine vooraan open voor drinken en eten.

Voor niet leden kan er meestal wel als gastrijder gereden worden in de weekends. Dit kan alleen als er geen wedstrijden gereden worden. Op facebook wordt in de Raco2000 groep aangegeven of gastrijden mogelijk is. Gastrijden kost 15 euro per dag met een maximaal van 2 keer.

De Raco organiseerd regelmatig clubwedstrijden waar clubleden en niet clubleden aan mee kunnen doen. Op de website kan je de link naar de inschrijvingen vinden.

In het winter seizoen wordt in de kantine met mini-z gereden op de dinsdag avonden, meer informatie kan je hierover vinden op de raco2000 website.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑