Raco2000 open voor leden.

Raco2000 weer OPEN met aangepast gebruik van de banen conform de RIVM Covid-19 richtlijnen

Beste leden,

HET IS ZOVER, we mogen weer rijden op onze mooie banen ! Nu maar hopen op veel zonnige dagen !

Zoals bij de meeste bekend mag er weer onder strenge regels gebruik gemaakt worden van onze banen. Op deze eerste dag zal er een beheerder aanwezig zijn om te kijken of alles loopt zoals het verplicht is  en om eventueel aanpassingen te doen.

Vanaf die dag wordt er door middel van de camera’s toezicht gehouden  (voorwaarde van RIVM).

Hierbij moeten we waakzaam zijn dat we de regels zorgvuldig opvolgen, dus houd te allen tijde  1,5 meter afstand van elkaar. En als je je niet helemaal lekker voelt (niezen, hoesten, keelpijn, koorts) of ziek bent , dan betreed je het terrein dus niet. Dat geldt ook als een gezinslid verkouden of ziek is.

We hanteren maximaal 10 rijders op de offroad baan en 10 op de onroad baan, alleen leden mogen het terrein betreden dus geen bezoekers als familie, vrienden,  kennissen etc.

Clubgebouwen en toiletten zijn niet beschikbaar en evenmin de catering tot nader tijdstip.

Het aanmelden hiervoor gaat via MYRCM, heb je nog geen account of weet je niet hoe dit werkt bekijk dan even het volgende YouTube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=pGdJv7FYWSs

Er zijn verschillende tijdvakken mogelijk, kijk voor de juiste op Myrcm wanneer u zich wilt inschrijven.

Wanneer je jezelf inschrijft voor de off road baan dan blijf je daar sleutelen en rijden en je gaat niet tussendoor of daarna naar de onroad  rijden of sleutelen.

Wanneer je ingeschreven bent, maar je kan om een of andere reden niet komen, is dat geen probleem maar annuleer het weer via MYRCM zodat een ander van de reserve lijst kan rijden.

Uiteraard schrijf je jezelf niet gelijk in voor 5 dagen in de week. Denk hierbij ook aan een ander die ook wil rijden. Alleen als je ziet dat er op heel kort termijn nog ruimte is, kan je je inschrijven en naar de baan gaan.

  • Aankomst niet eerder toegestaan dan IN het tijdvak welke je gereserveerd hebt.
  • Bij binnenkomst sluit je het hek weer af zodat er geen toeschouwers of niet leden binnenkomen.
  • Vertrek altijd vóór het einde van het tijdvak welke je gereserveerd hebt. Vertrekkende en aankomende rijders moeten strikt gescheiden blijven op parkeerterrein en banen.
  • Let op dat het pad vrij is voordat je met de kar naar de baan of parkeerplaats gaat.
  • Er zijn 10 sleutelplekken beschikbaar per baan, deze zijn duidelijk gemarkeerd met een nummer, overige plekken mogen niet gebruikt worden.
  • Voordat je de rijderstelling betreed kijk je eerst of er een plaats is, daarna loop je pas de trap op. Op de onroad rijderstelling is plaats voor 4 rijders, op de offroad rijderstelling voor 4 rijders. Deze staanplekken zijn gemarkeerd en ga in één van de vakken staan, loop hierbij zo strak mogelijk tegen de achterwand van de stelling . Is het enig moment druk, overleg dan even met elkaar hoelang men rijdt en dan zou er geen probleem moeten zijn.
  • Maximaal 2 mensen in de pit straat.
  • Voorkom overal het lenen van spullen van elkaar i.v.m. afstand houden en besmetting !
  • Na het rijden laat je de sleutelplek schoon achter, neem hiervoor zelf wat desinfecterend reinigingsmiddel/doekjes mee en maak de tafel GRONDIG schoon.
  • Na het rijden meld je jezelf aan op onze site “rijden zonder beheerderhttp://www.raco2000.nl/?page_id=447

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑