Aftreden Oscar Hartman als voorzitter van de Raco2000

Aftreden Oscar Hartman als voorzitter van de Raco2000

Na 10 jaar, waarvan de laatste jaren als voorzitter, met veel liefde en inspanning me te hebben ingezet met het opnieuw opbouwen van de RACO2000 heb ik afgelopen zomer besloten om mijn functie als voorzitter per 2014 te beëindigen.

Ik merk dat ik de laatste tijd meer moeite heb om me volledig en met volle overgave op deze functie toe te leggen, en dan komt er een tijd dat ik de fakkel zal moeten overdragen.

Ik ben er trots op wat ik de afgelopen 10 jaar, met hulp van velen, op onze mooie club heb weten te bereiken.  Ik ben een ieder die daar aan heeft meegeholpen dan ook enorm dankbaar, en ik  hoop dan ook dat mijn opvolgers mijn inspanningen zullen voorzetten om van de Raco2000 de mooiste en grootste club van Nederland te maken.

Belangstellenden voor de functie als nieuwe voorzitter van de Raco2000 kunnen zich dan ook aanmelden bij het bestuur van de RACO2000

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Iedereen bedankt voor het vertrouwen en waardering die ik de afgelopen jaren heb mogen ontvangen.

Met vriendelijke Groet,

Oscar Hartman

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑