Route naar het circuit

Route naar het circuit

Het circuit ligt in Utrecht Overvecht bij industrie gebied “Overvecht Noord” beter bekend als de “Autoboulevard”. Er zijn vele manieren om op het circuit te geraken, maar de gemakkelijkste wegen -waarbij je dus NIET de halve stad door hoeft- zijn via de afslag Lage Weide/Maarssen (6) op de A2 of via de afslag Ring Utrecht (Noord)/Maarssen (31) op de A27.

Voor de eigenaars van een routeplanner: het circuit bevindt zich op adres Floridadreef 17, Utrecht

Op zaterdag en zondag is het circuit voor informatie telefonisch bereikbaar op 0653270356

Via de A2 (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag)

 

Neem de afslag Lage Weide/Maarssen (6) en volg de aanwijzingen “Ring Utrecht” je bevindt je dan op de Zuilense ring/N230 richting Utrecht en rijdt die rechtdoor tot je bij een rotonde komt (vroeger kon je het circuit aan je rechterhand zien liggen, nu heb je een hele rij container gezien als je opgelet hebt).
Bij de rotonde ga je rechtsaf (Autoboulevard) en vervolgens de eerste weer rechts (Begraaf plaats “Daelwijk”). Bijna aan het einde van deze weg vindt je aan je rechterhand het circuit, kom je bij de voetbalvelden.. dan ben je net te ver gereden. De ingang is naast het tuinerscomplex de Flora’s Hof.

Via de A27 (Almere, Amersfoort, Arnhem, Breda)

 

Neem de afslag Ring Utrecht (Noord)/Maarssen (31) en sla op de rotonde rechtsaf, je zit nu op de Karl Marx dreef/N230. Bij de volgende rotonde recht door en vervolgens na ongeveer 1,3 km links voorsorteren. Op de rotonde links af en vervolgens de eerste rechts (Begraaf plaats “Daelwijk”). Bijna aan het einde van deze weg vindt je aan je rechterhand het circuit, kom je bij de voetbalvelden.. dan ben je net te ver gereden.

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑