Oproep leden RACO2000

Beste leden en aspirant leden van de RACO2000,

 

Het is bij vrijwel elke vereniging gebruikelijk dat alle leden 1 à 2 dagen komen helpen met het bijhouden van de accommodatie, het organiseren van een wedstrijd of ander soort werkzaamheden die in het belang zijn van de vereniging.

 

De vereniging is er voor de leden, maar kan ook alleen bestaan door inzet van die zelfde leden. Kijk maar eens wat er in de afgelopen 10 jaar is gerealiseerd !

Zoals tijdens de vorige ledenvergadering is overeengekomen en opgenomen in het huishoudelijk reglement, hanteert de Raco2000 voor alle leden een klusvergoeding.

De klusvergoeding houdt in dat de leden die in 2012 niet een  dag zijn komen helpen, een vergoeding van 25 euro extra betalen om zodoende een deel van de niet uitgevoerde werkzaamheden op het centrum te kunnen uitbesteden aan een externe organisatie.

 

Gelukkig hebben vele van jullie het afgelopen jaar zich ingezet voor de Raco2000, maar ook zijn er nog een aantal leden die zich nog niet hebben gemeld op een van de  klusdagen en / of wedstrijddagen om hulp te verlenen.

Speciaal voor deze leden, die toch nog willen voorkomen dat ze de overeengekomen klusvergoeding moeten betalen, zullen wij in de weekenden van 17-18 November en 1-2 december een klusweekend organiseren.

Nu geldt deze klusvergoeding alleen voor de voor 2012 bestaande leden, dus uitsluitend voor personen die al meer dan 1 jaar lid zijn. Dus jullie als aspirant leden zullen hier dit jaar nog niet mee geconfronteerd worden. Echter kunnen we alle hulp gebruiken om ons mooie circuit in topstaat te houden en te verbeteren. Daarom verzoeken we ook jullie om op 1 van de klusdagen ons te komen helpen. Je hulp zal zeer gewaardeerd worden.

Tijdens deze weekenden willen we de rijderstelling en sleuteltafels gaan renoveren.  We zullen dan het ijzerwerk gaan schuren en in de roestwerende grondverf zetten. Aangezien dit onder het dak van de rijderstelling en sleuteltafels zal plaatsvinden kunnen deze werkzaamheden ook tijdens regenachtig weer  uitgevoerd worden.

Voor deze weekenden zijn we op zoek naar zoveel mogelijk leden die een dagje  kunnen en willen komen helpen.

Ook willen we dan iedereen vragen om een schuurmachine mee te nemen, als je die tot je beschikking hebt.

Uiteraard zal er ook goed voor de interne mens gezorgd worden. Koffie, thee, drankjes en een lunch zullen door de RACO verzorgd worden.

Mocht je willen en kunnen helpen, dan horen we dit graag.

Stuur hiervoor een email met je naam, welke dag je wilt komen en of je een schuurmachine mee kan nemen naar info@raco2000.nl.   Wij rekenen op jullie steun.

 

Bestuur

RACO2000

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑