OR06 NK RACO2000

Hier de info OR06 RACO2000

 

 

Heat indeling 03 juli

 

training zaterdag 02 juli Raco2000 geopend vanaf 09.00 uur

training van 10.00 tot 17.00 uur

om 18:00 uur zal het complex worden afgesloten

 

wedstrijddag zondag 03 juli

RACO2000 geopend vanaf 08.00 uur

 

Rijders die een NOMAC-licentie hebben aangevraagd en tevens voor alle 6 de wedstrijden hebben betaald, zijn automatisch ingescrhreven voor elke NK wedstrijd. Mocht je onverwacht niet kunnen deelnemen, meld je dan af bij de RACO2000 of het sectie bestuur.

Rijders die geen full licentie hebben, of willen deelnemen zonder licentie, moeten zich uiterlijk woensdag 29 juni aanmelden via RCM

 

Overzicht open inschrijvingen

 

Er kan tijdens dit evenement door maximaal 4 caravans of campers (er zijn geen plekken voor caravans of campers meer beschikbaar, 4 reserveringen ontvangen (voor tenten is nog wel plek)) van zaterdag op zondag nacht op het terrein worden overnacht. De kosten hiervoor bedragen €7,50 per caravan of camper. De plekken dienen van te voren te worden gereserveerd middels een email naar ons info adres. Er is ook plek voor een aantal tenten, vraag hiervoor ook je plek aan via een e-mail naar ons info adres. Je kunt reserveren tot woensdag 29 juni.

 

Hier even een overzicht van de gereserveerde plaatsen

  • Wolter ten Kate
  • Patrick van Breugel.
  • Ton van Oort
  • Edwin Jonkers

 

In overleg met het sectiebestuur is er geen aangewezen tankstation

 

RACO2000

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑