Beste leden,

De datum van het 1:8 EK40+ wat we dit jaar op de RACO gaan organiseren komt in aardig rap tempo dichtbij (27 augustus t/m 1 September). Aangezien er nog een hoop dingen moeten gebeuren op en rond de baan , zal er vanaf nu elke zaterdag tot aan het begin van het EK40+ geklust gaan worden. Wij als bestuur willen jullie daarom ook met klem vragen je dan ook  via de mail aan te melden indien je beschikbaar bent op 1 of alle onderstaande dagen om mee te klussen. Het is van groot belang dat we van te voren weten wie er komt.. zodat we kunnen zorgen dat alle spullen en materiaal aanwezig is op deze dagen op de diverse klussen uit te voeren.De klus tijden op deze dagen zijn van 08:30 tot 17:00  maar indien je maar een aantal uren beschikbaar bent op onderstaande dagen  is dat ook geen probleem.

  • Zaterdag 14 Juli
  • Zaterdag  21 Juli
  • Zaterdag 28 juli
  • Zaterdag 4 augustus
  • Zaterdag 11 augustus
  • Alvast bedankt voor jullie inzet

 Bestuur Raco20000

KLUSKALENDER EN WERKZAAMHEDEN 2018

Klusagenda 2018 nieuw

Status onroad baan. Hier de Update  

Overzicht in Time lapes van de freeswerkzaamheden 03-04-2018

Geplaatst door Henk Dik op Donderdag 5 april 2018

Het nieuwe asfalt is 16 april aangebracht. 

Als het nieuw asfalt erop ligt is er veel hulp nodig om de baan gereed te maken voor de wedstrijden dit jaar. Meeste werkzaamheden zijn gedaan maar er is altijd wel iets te doen.