nieuwsbericht sectie BC08

nieuwsbericht sectie BC08

Conform regel 5.5 uit het algemeen wedstrijdreglement, heeft het algemeen bestuur de volgende BC08 sectie reglementswijziging goedgekeurd.

De NK klasse wordt van maximaal 24 rijders naar maximaal 20 rijders teruggebracht voor het wedstrijdseizoen 2015 .

Omdat er na de sluitingsdatum van 31 Maart 2015, 17 NK gerechtigde rijders zijn, en er door een aantal huidige Nomac cup rijders contact is gezocht met het BC08 sectiebestuur met de wens dat zij liever niet reglementair door wensen te stromen de NK klasse in, maar graag Nomac cup willen blijven rijden, is besloten aan deze wens te voldoen met die mogelijkheid om eventuele NK waardige Nomac cup rijders als ook NK waardige nieuwe inschrijvers de kans te geven toch aanspraak te maken op de 3 overgebleven plaatsen in de NK klasse.

De overgebleven vrije plaatsen in de Nomac cup klasse, worden per wedstrijd opengesteld voor vrije inschrijvers, waarbij ook de promo klasse wordt ondergebracht.

Inschrijven voor deze open plaatsen per wedstrijd, als ook inschrijven voor de nieuwe 1/8 Elektro (demo) klasse kan middels een email naar BC08@nomac.nl

Nomac cup rijders en nieuw ingeschreven rijders die aanspraak wensen te maken op een van de hierboven beschreven 3 plaatsen in de NK klasse, kunnen dat middels een email aan BC08@nomac.nl kenbaar maken t/m 10 April 2015, het 1/8 sectiebestuur zal dan een besluit nemen en de klasse indeling verder afronden.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑