Uncategorized

Offroad baan gesloten vanaf 3 november

Vanaf 3 november wordt de offroad baan gesloten en wordt er een nieuwe 1/8, 1/10 baan gemaakt. 

Alle hulp is welkom, de leden krijgen hierover nog een mail maar ook op facebook worden klus events aangemaakt zodat je kan zien wanneer er gewerkt en geholpen kan worden.

De huidige baan wordt helemaal kaal gemaakt, het oude kunstgras gaat eraf en er komt nieuw kunstgras dat ook goede grip heeft als het nat is, zogenaamd waterveld kunstgras. We willen een baan maken waar het rijgedeelte een andere kleur is dan naast de baan zodat je makkelijk ziet waar je moet rijden. De jumps worden mooi vloeiend en hoewel het ontwerp nog niet vast staat proberen we het spannend maar toch rijdbaar voor iedereen te maken. De verhoogde pitstraat wordt breder gemaakt, deze was wel erg smal. We proberen de baan ook groter te maken door de dijk wat smaller te maken of misschien wel te vervangen door een muur/wand.

In 2019 hopen we dan met een mooie, strakke nieuwe offroad baan te kunnen openen.

Status april 2019

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén