Even voorstellen nieuwe Voorzitter RACO2000

Even voorstellen nieuwe Voorzitter RACO2000

Ik ben Martyn Duyveman, 41 jaar en kom uit De Meern (Utrecht) Ik zit zo’n 15 jaar in de modelbouw wereld. Het is begonnen met een 1/10 elektro Mini Cooper. Ik verzamel namelijk miniatuur modellen van de Mini Cooper. Op dit moment staat de teller ongeveer op 1.900 modelletjes.

Elektro was leuk maar ik wou toch iets anders dus kocht ik een 1/6 truck van FG. Na een paar jaar gereden te hebben met de truck, ben ik toerwagen gaan rijden. Eerst FG en daarna Harm. Ik kwam in gesprek met Harm en ben toen Harm dealer geworden. En zo is de naam large-scalemodelbouw ontstaan  dat is in de loop der jaren uitgebreid met als resultaat dat ik nu mijn eigen merk, LS Tuning op de markt heb. Deze producten bestaan uit tunings onderdelen voornamelijk voor de off-road 1/6.

Ik rij nu al weer een paar jaar op de Raco2000 en deed de sectie 1/6 off-road . Vanaf 2014 ben ik de nieuwe voorzitter van de Raco2000.

Mochten er mensen zijn die vragen hebben, dan kun je me op de club aanspreken of mailen.

Ik wens iedereen veel race plezier toe,

Martyn Duyveman

Voorzitter raco2000

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑