RC JUNKIES DAG 2011

Voor het eerst sinds lange tijd trekt RC-Junkies weer naar het circuit en wel naar het fraaie complex van RACO2000 in Utrecht! De toegang en deelname is geheel GRATIS, het enige wat je hoeft te doen is aanmelden, op 15 mei 2011 langskomen op het complex van RACO2000 met je RC-auto en genieten!

RACO2000 stelt aan RC-Junkies haar complex met offroad en onroad circuit ter beschikking, zodat de alle RC-Junkies kunnen rijden en racen op een echt onroad of offroad circuit! Er kan door iedereen gebruikt gemaakt worden van de verschillende circuits, er zijn zeer veel verschillende activiteiten zoals vrij rijden, races, workshops waarin beginnende en ook gevorderde rijders wordt uitgelegd hoe je moet rijden op een echt onroad circuit, of hoe een nitro-motor afgesteld moet worden.

Natuurlijk is er genoeg tijd om je lekker uit te leven op het circuit en er voldoende tijd om vrij te kunnen rijden buiten de races om. De clubrijders van Raco2000 zijn ook gewoon aanwezig en zijn altijd wel bereid jou vragen te beantwoorden, of tips en tricks te geven! Dus mocht je altijd al vragen aan een wedstrijdrijder hebben, is dit je kans!

‘RC-Junkies meets RACO’ is bedoeld voor rijders die geen of weinig wedstrijd ervaring hebben.
Het is een fun-dag met enkele korte races welke altijd veel spektakel opleveenr en gereden zal gaan worden op een ‘echt’ offroad en onroad circuit!
Op dit evenement gelden naast de regels van RC-Junkies ook de huisregels van RACO2000. Je dient bekend te zijn met deze regels en akkoord te gaan met de regels van beide zoals in het inschrijftopic staat beschreven!

Datum: 15 Mei 2011
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur

Deelname: GEHEEL GRATIS !!

Locatie:
Circuit Raco2000
Floridadreef 17
Utrecht 3565 AM
Route beschrijving [klik om te openen]

Wil je bij dit mooie evenement zijn, schrijf je dan snel in!
Inschrijfformulier [klik om te openen]
Overzicht van de inschrijvingen

RC-Junkies en RACO2000 zien je graag op ZONDAG 15 mei 2011!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑