Buggy Cup 19 juni a.s.

Op 19 juni a.s. zal de Buggy Cup op de RACO2000 worden verreden.

Er kan tijdens dit evenement door maximaal 4 caravans of campers (nog 1 plaats beschikbaar, 3 reserveringen ontvangen, 1 tent reservering ontvangen) van zaterdag op zondag nacht op het terrein worden overnacht. De kosten hiervoor bedragen €7,50 per caravan of camper. De plekken dienen van te voren te worden gereserveerd middels een email naar ons info adres. Er is ook plek voor een aantal tenten, vraag hiervoor ook je plek aan via een e-mail naar ons info adres. Je kunt reserveren tot woensdag 15 juni.

Voor de reglementen kun je terecht op www.buggycup.nl

 

Inschrijven kan via de website van de buggy cup of via onderstaande link

 

inschrijven kan hier

 

inschrijving is vrijdag om 21.00 gesloten

 

Lijst met de inschrijvingen

 

Het off road circuit van de RACO2000 is voorzien van kunstgras en overdekte sleuteltafels voor alle deelnemers. Ook is op de sleuteltafels 220 Volt aanwezig. De kantine is tijdens het evenement geopend en daar zijn ook de WC’s.

Op zaterdag 18 juni kan er worden gereden vanaf 09:00 tot 18:00 om 19:00 zal het terrein worden afgesloten.

Op zondag 19 juni is het terrein geopend om 08:00.

 

hier de foto’s van de training zaterdag 18 juni 2011

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑