Kyosho World Cup 2010

Kyosho World Cup 
Welkom op de site van de Kyosho World Cup! Ben je nieuw hiermee en heb je nog nooit met een rc wagen op een circuit gereden? Dan is dit je kans om eens echte race ervaring op te doen! Stof je Kyosho auto af en zet alles klaar om een echte race mee te maken. Helaas zit het seizoen 2010 er al weer op, dus het bestuur is druk bezig om er volgend jaar weer een mooie cup van te maken. Dat geeft iedereen voldoende tijd om zich voor volgend jaar voor te bereiden. Hou deze pagina in de gaten of check het forum, voor de laatste nieuwtjes voor het nieuwe seizoen.

Wees niet bang dat je niet snel genoeg bent of ervaring tekort komt. Er is een beginnerscup die speciaal is opgezet voor starters en mensen zonder circuit ervaring. Iedereen met een Kyosho auto is welkom en er zijn genoeg mensen die je op weg willen helpen. Daarnaast is er een GP-Sport cup voor de meer ervaren rijders. Hierin worden de auto’s tot in de puntjes afgesteld en is op de baan een duidelijke competitie te zien.

Al jaren hebben we een gezellige en open kampioenschap, waarbij we met verschillende type Kyosho auto’s door het hele land races rijden. Maar daarvoor zijn natuurlijk wel genoeg rijders noodzakelijk. Ken je nog mensen of wil je zelf eens kijken of je goed genoeg bent je rc auto over een circuit te delegeren geef je dan op. En vergeet niet inschrijving voor één race geeft geen verplichting om bij iedere race aanwezig te zijn. Dus probeer het eens!

Als beginner kan ik me voorstellen dat je nog allerlei vragen hebt hoe alles werkt. Gellukig hebben we een ook forum waarop je al de nodige vragen kunt stellen http://www.kwc-holland.nl/forum

Om toch op voorhand enkele mogelijke vragen toe te lichten:

Hoe doe ik mee? Voor deelname aan de wedstrijden: Schrijf je in via de website van het organiserende circuit, links vindt je op deze hoofdpagina.Moet ik lid zijn van een club om mee te doen aan de Kyosho Cup? Nee! Deelname is vrij en zonder enige verplichting, behalve dan het inschrijfgeld voor de wedstrijden dat je op de baan betaalt.
Ben ik verplicht alle races te volgen? Voor de KWC races is deelname vrij, je kunt dus makkelijk maar aan één race dit jaar mee doen om eens te kijken of je dit leuk vindt.
Wat kost het? Voor wedstrijden geldt: €10,- per wedstrijd. Dit is om de huur van de baan te betalen en om bekers aan de winnaars te kunnen geven.
Wat heb ik nodig? Afgezien van je auto en je zender natuurlijk voldoende brandstof (16% nitro) en wat gereedschap is zeker gewenst. Waarschijnlijk heb je ook een transponder nodig, want leen-transponders zijn niet op alle circuits aanwezig. Check ook de reglementen op deze site.
Wat kan ik verwachten? Ervaring opdoen op een echte rc baan, rijders spreken van andere KWC klasse’s, maar natuurlijk ook mogelijke hulp bij afstellen van je auto.
Is het mogelijk samen met één auto mee te doen? Ja, nieuw dit jaar is dat in iedere klasse als team mag worden meegedaan.
Kan ik ook met een andere auto komen? Kom in ieder geval met een Kyosho. De GP-Start is bedoeld voor de beginnende rijder en de GP-Sport is voor de meer ervaren racer (zie reglementen 2010).

http://www.kwc-holland.nl/home

10.10.2010  Race 6 – Utrecht RACO 2000  Utrecht KWC Holland

 

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑