Wat is RACO2000

Alles over Raco2000

Wat is Raco2000?

Raco2000 is een RC modelauto club waar zowel met onroad als met offroad auto’s gereden kan worden in alle denkbare klassen. Elektro, 1:10, 1:8, 1:5, 1:6 je kunt het zo gek niet bedenken of je mag er meer komen rijden.

De voorganger van RACO2000, gewoonweg Raco, kan zo’n beetje beschouwd worden als de bakermat van alle RC circuits in Nederland, volgens de overlevering was het circuit van de Raco zelfs het eerste permanente asfalt circuit van Nederland!

Raco2000 beschikt over zowel een asfalt circuit als een offroad circuit;

On-road circuit
Lengte 320 meter
Breedte 4m60 – 5m50+
Oppervlak asfalt

Off-road circuit
Lengte 260 meter
Breedte 4m50 – 5m
Oppervlak kunstgras ondergrond

Off Road RACO2000

 Op het terrein van Raco2000 beschikken zowel de on-road, als de off-road rijders over ruim voldoende sleutel tafels. Daarnaast is er de beschikking over 220v en WiFi verbinding  en ontbreekt ook perslucht niet.

Om de inwendige mens te versterken beschikt de kantine over een ruim assortiment versnaperingen in warme en koude vorm. Daarnaast kan eenieder aan de bar een sapje, frisje of biertje kopen. Uiteraard ontbreekt ook een plaatsje voor de 1:1 auto’s niet.

Indoor circuit

In de wintermaanden kan er indoor gereden worden bij Raco2000, het circuit is geschikt voor Mini-Z, 1:24 en 1:18 rijders. De lengte van het indoor circuit is ongeveer 60 meter op gemiddeld zo’n 90cm breed.

 

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑