Nieuwe offroad baan

Vanaf 7 september kan er weer gereden worden op de vernieuwde offroadbaan. De baan is een stuk langer geworden en een stukje moeilijker. Rondetijden van 40 seconden en verschillende jumps maken het een uitdagende baan waar we weer een tijd mee vooruit kunnen. De huidige baan is geschikt voor 1/8 en 1/10, bigscale offroad auto’s zijn niet toegestaan !

3e Pistoncup Offroad

Afgelopen zondag 1 oktober is de 3e pistoncup offroad gereden. De zaterdag was nat maar zondag kon de cup droog gereden worden met een zonnetje in de ochtend. Iets meer lawaai als we gewend waren met de elektro cup door het NK lijnvliegen, maar het was wel gezellig. Michael van Dijk won, gevolgd door Oscar Koot en Hans van de Brandhof.

2e BL-Cup Raco2000

Afgelopen weekend is de bl-cup bij de Raco2000 gereden. Het was mooi weer en met 25 rijders was het een redelijk bezocht evenement. De baan is op zaterdag ook nog een beetje aangepakt, 1 jump was verrot en die is nu wat beter maar is nog steeds tricky. Clublid Michael van Dijk wist de race te winnen, Erik Wadners werd 2e en Oscar Koot 3e.

1e UCC 2016 en 1e Pistoncup Offroad

Op 19 maart werd de 1e UCC 2016 gereden samen met de 1e pistoncup. De dag begon nat maar gelukkig bleef het droog vanaf 9 uur en droogde de baan langzaam op zodat in de middag gewoon vol gas gereden kon worden. Was leuk om de bigscale weer eens te zien op het raco circuit.

UCC 2WD

1.Luke van den Berg

2.Geert Scholte

3.Michael van Dijk

UCC 4WD

1.Sjoerd Lubbelink

2.Michael Keinemans

3.Henk Muk

PistonCup offroad

1.Oscar Koot

2.Ralf Giangotti

3.Tim Donk

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑