1e BuggyCup Seizoen 2023

https://fb.watch/k4Lcdh2Cpx/

Hallo BuggyCup rijders, het seizoen 2023 gaat beginnen en we trappen af bij de mooie baan van RACO in Utrecht. Op zaterdag 22 kun je trainen en op zondag 23 april is de race. Helaas hebben we dit jaar het inschrijf geld moeten verhogen naar 20 euro voor 1 klasse en 30 euro voor twee klassen. De vaste lasten van de clubs stijgen en er zijn veel prijzen nodig voor alle finales die de clubs zelf moeten bekostigen. Inschrijven kan via de volgende link.

https://www.myrcm.ch/myrcm/main?dId[O]=1980&pLa=en&dId[E]=70281&tId=E&hId[1]=org

We hopen jullie allemaal te zien en er een mooi weekend van te maken.

De BuggyCup organisatie

Brushless Buggy Winter Masters 2022/2023

Laatste wedstrijd 19-03-2023

https://www.youtube.com/watch?v=9hRSguCVYaw

Inschrijven kan hier

Reeds ingeschreven

Hallo allemaal,

Zondag 19 maart aanstaande is het alweer de laatste race van dit winterseizoen van de Brushless Buggy Winter Masters 2022/2023

We hebben tot nu toe mooie en vooral hele gezellige races gehad en zijn nu aanbeland bij de finale op Raco2000 in Utrecht!

Denk er om dat je een myrcm account moet hebben om je in te schrijven. Betalen kan online (heeft de voorkeur) maar eventueel ook zondags contant op de baan bij het aanmelden.

De inschrijfkosten blijven dan gewoon € 17,50

Aan het eind van deze race zullen we de diverse winnaars van de cup nog even in het zonnetje zetten alsmede het uitreiken van de tombola. Om hiervoor te kwalificeren moet je minimaal 3 wedstrijden hebben meegereden in de cup. De hoofdprijs van de tombola zal een spiksplinternieuwe Kyosho MP10e zijn en voor alle deelnemers aan de tombola zal er prijs zijn.

Uiteraard zal er op Raco2000 een natje en een droogje te halen zijn.

Hierover informeren wij jullie later meer.

Tot de 19e!

Nieuwe offroad baan

Vanaf 7 september kan er weer gereden worden op de vernieuwde offroadbaan. De baan is een stuk langer geworden en een stukje moeilijker. Rondetijden van 40 seconden en verschillende jumps maken het een uitdagende baan waar we weer een tijd mee vooruit kunnen. De huidige baan is geschikt voor 1/8 en 1/10, bigscale offroad auto’s zijn niet toegestaan !

3e Pistoncup Offroad

Afgelopen zondag 1 oktober is de 3e pistoncup offroad gereden. De zaterdag was nat maar zondag kon de cup droog gereden worden met een zonnetje in de ochtend. Iets meer lawaai als we gewend waren met de elektro cup door het NK lijnvliegen, maar het was wel gezellig. Michael van Dijk won, gevolgd door Oscar Koot en Hans van de Brandhof.

2e BL-Cup Raco2000

Afgelopen weekend is de bl-cup bij de Raco2000 gereden. Het was mooi weer en met 25 rijders was het een redelijk bezocht evenement. De baan is op zaterdag ook nog een beetje aangepakt, 1 jump was verrot en die is nu wat beter maar is nog steeds tricky. Clublid Michael van Dijk wist de race te winnen, Erik Wadners werd 2e en Oscar Koot 3e.

1e UCC 2016 en 1e Pistoncup Offroad

Op 19 maart werd de 1e UCC 2016 gereden samen met de 1e pistoncup. De dag begon nat maar gelukkig bleef het droog vanaf 9 uur en droogde de baan langzaam op zodat in de middag gewoon vol gas gereden kon worden. Was leuk om de bigscale weer eens te zien op het raco circuit.

UCC 2WD

1.Luke van den Berg

2.Geert Scholte

3.Michael van Dijk

UCC 4WD

1.Sjoerd Lubbelink

2.Michael Keinemans

3.Henk Muk

PistonCup offroad

1.Oscar Koot

2.Ralf Giangotti

3.Tim Donk

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑